روزنوشته های دفتر اسناد رسمی 246شیراز

شیراز :میدان دفاع مقدس ابتدای سبیویه نبش اولین کوچه سمت راست روبروی خیابان شیشه گری تلفن07137364232

روزنوشته های دفتر اسناد رسمی 246شیراز

شیراز :میدان دفاع مقدس ابتدای سبیویه نبش اولین کوچه سمت راست روبروی خیابان شیشه گری تلفن07137364232

هیات مدیره کانون سردفتران و دفتریاران در مراسم معارفه معاون رییس جمهور در امور زنان حضور یافتند

هیات مدیره کانون سردفتران و دفتریاران در مراسم معارفه معاون رییس جمهور در امور زنان حضور یافتند

هیات مدیره کانون سردفتران و دفتریاران و جمع کثیری از سردفتران و دفتریاران اسنادرسمی در مراسم معارفه معاون رییس‌‌جمهور در امور زنان، حضور یافتند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کانون سردفتران و دفتریاران به نقل از خبرآنلاین، مرضیه افخم، زهرا شجاعی، پروین داداندیش، زهرا اشراقی، فاطمه راکعی، سهیلا جلودارزاده، شهلا اعزازی، مینو مرتاضی، توران ولی‌مراد، الهه کولایی، منیژه حکمت، نرگس محمدی، حمیده مروج همسر دکتر عارف و بسیاری از چهره‌های شناخته شده دیگر و فعالان حوزه زنان امروز برای مراسم تودیع و معارفه معاون رییس جمهور در امور زنان به ساختمان شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری آمدند؛ مراسمی که البته بدون رییس‌جمهور و با حضور محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس‌جمهور و حسین فریدون دستیار ارشد حسن روحانی برگزار شد.

 

 

مولاوردی: تمام زنان ایرانی را از هر دسته و گروه به مشارکت می‌طلبیم

پس از سخنان نهاوندیان نوبت به شهین دخت مولاوردی رسید. او با بیان این که مدتهای مدیدی است که هدف اصلی نظریه پردازان علوم انسانی از طرح مفاهیمی چون حقوق بشر و دموکراسی، یافتن راه‌هایی برای عینیت بخشیدن به آن‌ها است، به نقش زنان در تحقق این آرمان‌ها اشاره کرد و گفت: زنان با داشتن مرزهای چندگانه در حوزه‌های توسعه بهداشت امنیت جهانی، محیط زیست و دموکراسی نقش پیشگام دارند و منظور این است که تنها نباید به آنچه به مسائل حوزه زنان مربوط می‌شود توجه کنیم.

 

مولاوردی با تاکید بر این که باید نشان دهیم که موضوعات مربوط به زنان موضوعات مجزایی نیستند بلکه جنبه‌هایی فراموش شده هستند، گفت: میزان حضور زنان و نحوه مشارکت آن‌ها از شاخص‌های توسعه انسانی است.

 

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اینکه بدون مشارکت و توانمندی زنان نمی‌توان راه حل‌هایی برای مشکلات جوامع پیدا کرد افزود: میزان توسعه و عدالت جویی دولت‌ها با میزان توجه آن‌ها به عرصه زنان گره می‌خورد و به رغم پیشرفت‌هایی که در حوزه زنان شده اما هنوز کارهای زیادی در زمین مانده است.

 

او با اشاره به اینکه زنان با شیوه‌هایی آشکار با تبعیض و حاشیه راندن‌ها مواجه هستند افزود: زنان در تولید سهم برابری ندارند و هنوز در جهانی نابرابر زندگی می‌کنند. جهان اسلامی هم از این قاعده کلی مستثنا نیست و قوانین ناعادلانه و تبعیض آمیز از جدی‌ترین موضوعات در جوامع اسلامی است.

 

مولاوردی به مطالعات انجام شده در حوزه زنان در جوامع اسلامی در ۱۵۰ سال اخیر اشاره کرد و افزود: زن و اسلام از دغدغه‌های مهم روشنفکری دینی است و بازخوانی متون مقدس و شریعت و اندیشمندان تحول خواه روزنه‌ای را به سمت ما می‌گشاید.

 

او بر ارتقای حمایت و حفظ حقوق زنان و براساس موازین اسلام تأکید کرد و افزود: با وقوع انقلاب اسلامی و بعد از آن مجموعه رویکرد‌ها تحت تأثیر شرایط حاکم بر جامعه در حوزه زنان اتخاذ شد که مجموعه این رویکرد‌ها جایگاه دوگانه‌ای را برای زنان ترسیم کرد.

 

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی در بحث آموزش زنان بسیاری از موانع برطرف شد گفت: در شاخص‌های بهداشتی و آموزشی زنان ما از زنان منطقه و برخی از کشور‌ها وضعیت بهتری دارند اما در سایر حوزه‌ها از وضعیت چندان مناسبی برخوردار نیستیم.

 

مولاوردی چالش جدی در حوزه زنان را عدم دستیابی به فرصت‌های برابر در عرصه سیاست و اقتصاد دانست و افزود: در انتخابات اخیر که گفتمان اعتدال با شعار تدبیر و امید مورد اقبال دختران و زنان قرار گرفت شاهد فصل جدیدی از کتاب زندگی زنان هستیم.

 

او با اشاره به اینکه در دهه‌های اخیر زنان ما پوست‌اندازی کردند و تحولاتی را به خود دیده‌اند افزود: انتظار می‌رود زمینه‌های تحقق حقوق زنان متناسب با این تغییرات و تحولات فراهم شود.

 

مولاوردی که حرف‌هایش با تشویق‌های چند باره حضار همراه شد، با تأکید بر این که زاویه نگاه به نهادهای مدنی نیز باید تغییر پیدا کند و از حالت رقیب به رفیق درآید، افزود: نهادهای مدنی باید در کنار دولت نگریسته شود که البته لازمه آن این است که نگاه‌هایی که به دولت در میان نهادهای مدنی وجود دارد نیز مورد بازنگری قرار گیرد و سوءظن‌ها باید برداشته شود.

 

به گفته او با توجه به نقشی که نهادهای مدنی در تحقق مطالبات عمومی مردم دارند به حمایت از دولت نیازمندند و دولت نیز برای پیشبرد کارهای خود به نهادهای مدنی نیاز دارند.

 

مولاوردی همچنین بر همگرایی بین گروه‌های مختلف زنان تأکید کرد و افزود: به شدت به همگرایی نیازمندیم و تمام زنان ایرانی را از هر دسته و گروه به مشارکت می‌طلبیم و دست نیاز خود را به سوی همه آن‌ها دراز می‌کنیم.

 

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پایان صحبت‌هایش از زهرا شجاعی، نسرین سلطان‌خواه، شهلا حبیبی، زهره طبیب‌زاده و همچنین مریم مجتهدزاده تشکر و قدردانی کرد و از مریم بهروزی و فریده ماشینی هم یاد کرد.

 

نهاوندیان: اعتدال در امور زنان یعنی اجتناب از افراط و تفریط

رییس دفتر رییس‌جمهور هم که به گفته خودش به جای دکتر روحانی در این مراسم حاضر شده بود، گفت: همزمان شدن این مراسم با عید قربان را به فال نیک می گیریم چرا که عید قربان اگرچه بزرگداشت یک تلاش ابراهیمی است اما در عین حال بزرگداشت سعی هاجر هم است و هر سال چند میلیون انسان به کنار خانه خدا می‌روند که تلاش هاجر را بین صفا و مروه تکرار و تقلید کرده و شخصیت این زن عفیف مهاجر مجاهد را گرامی بدارند.

 

محمد نهاوندیان ادامه داد: امروز هم مسئولیت معاونت زنان و خانواده را از دست بانویی پرتلاش و خالص گرفته و به دست بانوی تلاشگر و پرپشتکار دیگری می‌سپاریم که این نماد خوبی از سعی هاجر است.

 

او با اشاره به اینکه بودن من در این مراسم بدلی است و شایسته بود خود دکتر روحانی تشریف داشتند، افزود: آقای رییس جمهور مشتاق بودند که در آغاز این فصل جدید خدمت، خودشان تشریف داشته باشند اما از آنجا که در این روزها فشار کاری زیاد است این کار را به بنده محول کردند تا سلام ایشان را به جامعه بانوان ابلاغ کنم؛ با بیان این آرزو که در دوره خدمتگزاری دولت تدبیر و امید بتوانیم خدمت شایسته‌ای به بانوان این کشور کنیم.

 

نهاوندیان با تاکید بر اینکه عزم این دولت در خدمت به بانوان محدود به این معاونت نیست خاطرنشان کرد: مجموعه دولت خود را موظف به مردم ایران می‌داند؛ بانوانی که نیمی از جمعیت مردم ایران هستند باید خدمات بیشتری دریافت کنند تا کاستی‌های گذشته هم جبران شود.

 

رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به اینکه باید نهضت و حرکتی فراگیر در امور زنان و خانواده را شاهد باشیم عنوان کرد: این طور نیست که با نگاه گروهی بتوانیم این مهم را در تحول اجتماعی سامان دهیم، مهم است که معاونت زنان وظیفه خود را هماهنگی و ساماندهی بداند.

 

وی با اشاره به اینکه در امور زنان تصدی گری وظیفه دولت نیست، یادآور شد: اگر بتوانیم ظرفیتهای موجود را شناسایی کرده و آنها را به میدان بیاوریم و هم افزایی در این ظرفیت ها ایجاد کنیم در آن صورت به وظیفه خود عمل کردیم.

 

نهاوندیان با اشاره به اینکه اعتدال در امور زنان یعنی اجتناب از افراط و تفریط گفت: می دانیم که در حوزه زنان دیدگاههای افراطی وجود دارد باید مرز خود را با این دیدگاههای افراطی مشخص کنیم و در عین حال دیدگاههای تفریطی هم وجود دارد که از آن ضربه خورده ایم.

 

رییس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه اعتدال در تعامل هم امری مهم است، خاطرنشان کرد: معاونت امور زنان و خانواده مسئولیت بسیار بزرگی به دوش دارد تا بتواند با همه گروه ها و سلیقه ها یک رابطه تعاملی سازنده شکل دهد.

 

او با بیان اینکه بزرگترین خدمات را در تجربه اجتماعی سه دهه گذشته از برخوردهای کلیشه ای خورده‌ایم، گفت: هر وقت با برچسب‌ها درباره مردم قضاوت کردیم به خودمان و آنها آسیب زدیم، گروههای سیاسی و جمع های حرفه ای مرکب هایی برای روح انسان هستند اینکه با برچسب مردم درباره آنها قضاوت کنیم یک مرگ دینامیک است.

 

رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه زنان کارهای زیادی باید انجام داد، افزود: پیچی که در آن هستیم را جز با همت، صبر و بردباری نمی توانیم پشت سر بگذاریم؛ کار در اصل دست خانمها است و ظاهر آن در دست آقایان است.

 

نهاوندیان در پایان حرف‌هایش گفت: در این مراسم ما با خانم مجتهدزاده خداحافظی نمی کنیم بلکه همچنان از خلوص، دانش، مشورت ایشان استفاده خواهیم کرد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.